Lattiatyöt ja lattia-asennukset asumisesi parhaaksi

Lattia-asennukset ovat remontin viimeisimpiä sisustustöitä. Me hoidamme remonttisi yhteydessä tai erillisenä asennustyönä kotiisi laadukkaat lattiat. Asennamme laminaatit, parketit, laatat sekä muut lattiapäällysteet. Parkettien hiontoja ja lakkauksia emme suorita.

Parketti, laminaatti, laatta vai muovi - tilasi ja makusi mukaan

Lattiavaihtoehtoja on olemassa useita. Kun et ole varma, mikä päällyste sopii mihinkin tilaan, kysy meiltä neuvoa. Me tunnemme lattiat ja niiden käyttökohteet.

Parketti ja laminaatti ovat kauniita sekä kestäviä kuivien tilojen päällysteitä. Laminaatin erinomainen iskunkestävyys ja parketin uudelleenkäsittely tekevät lattioista varmoja valintoja. Eri puun sekä värien sävyt tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Myös laatta on kaunis ja erityisen helppohoitoinen materiaali kosteisiin tiloihin, eteisiin, kodinhoitohuoneisiin sekä keittiöihin.

Ennen asennustöitä huolehdimme aina, että lattiapohja on kunnossa. Työn teemme käden käänteessä, huolellisella otteella - saat kestävän lattian, joka kestää aikaa sekä kulutusta.

Ota yhteyttä

Laita meille viestiä sähköpostilla tai soita. Tulemme tutustumaan kohteeseen ja annamme selkeän tarjouksen sekä pitävän aikataulun.

Rakennuspalvelu Tuomisalo

rakennuspalvelu@tuomisalo.net

040 512 5501

Vesilaitoksentie 21
40800 Vaajakoski